Boutique Pilates Studio

In mijn Pilates-studio in Maarssen-dorp combineer ik de traditionele methodes, nieuwe ontwikkelingen en de allerbeste apparatuur om de bewegingen veiliger en functioneler te maken.

De groepslessen zijn kleinschalig zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en de oefeningen aangepast kunnen worden aan ieders niveau.

De studio is uitgerust met speciaal voor Pilates ontwikkelde oefenapparatuuren. Er kunnen meer dan 500 oefeningen op uitgevoerd worden, dus u hoeft zich nooit te vervelen! Bovendien is het mogelijk om exact de oefeningen te kiezen die uw lichaam nodig heeft.

Pilates instructeurs

Marianna Czene

Ik ben Marianna. Ik ben volgens de Klassieke, de STOTT en de POLESTAR Pilates methode opgeleid en gecertificeerd. Mijn lessen zijn gebaseerd op de authentieke pilates-methode, geïntegreerd met de kennis van de hedendaagse ontwikkelingen, waaronder biomechanica en het moderne begrip van het lichaam om de bewegingen veiliger en functioneler te maken. Mijn missie is om mensen in deze stressvolle maatschappij in balans te brengen door middel van Pilates, zodat ze zich niet alleen weer thuis voelen in hun lichaam, maar ook vitaler en gelukkiger worden. 

Pam Waterman

Ik heet Pam Waterman en ben Pilates docent.

Ik heb jaren in verschillende functies in mode en interieur gewerkt en ben door toeval het fitness vak ingerold. Een aantal jaren geleden heb ik de Fitvak opleiding gedaan tot fitnesstrainer. Deze opleiding wilde ik doen om niet alleen voor mijzelf de verdieping op te zoeken, maar ook om andere vrouwen te kunnen helpen in de sportschool.
Na het behalen van mijn diploma heb ik jaren als Holistisch trainer in een sportschool specifiek voor vrouwen gewerkt. Hier werd mijn interesse voor Pilates geprikkeld waardoor ik de opleiding tot Pilates docent heb gevolgd bij Smartbody in Amsterdam.
De Pilates les zie ik als een gecontroleerde, fijne manier van bewegen, die iedereen die geïnteresseerd is in beweging (van krachttraining, crossfit tot bodypump) zou moeten beoefenen.

 


César

Wie ik ben.
Mijn naam is César en ik ben opgeleid door de Spaanse Pilates en Tai Chi Federatie samen met de Andalusische Pilates Associatie. Ik kom uit Spanje, heb een paar jaar in Nederland gewoond en mijn passie is om les te geven en te leren over lichaamsbeweging, het creëren van bewustzijn in je houding, verbinding maken met je wezen en zo heling door beweging. Door verbonden te zijn met het lichaam keren we terug naar het heden.

Mijn verhaal en ervaring

In het kort, ik begon met artistieke gymnastiek toen ik zeven jaar oud was en in slechts één jaar werd ik federatief door de Andalusische federatie. Vanaf mijn achtste turnde ik al wedstrijden. Ik ben kampioen van Andalusië en Spanje geweest, individueel en in groepen. Op deze manier heb ik kennis opgedaan van lichaamsbeweging vanuit lichaamsbewustzijn. Ik heb sport gestudeerd, waaronder Pilates, een methode die ik sinds 2013 beoefen. In Spanje werkte ik voor buurtverenigingen, in de sportschool en personal training. Ik werkte als Pilates-docent. En ik was ook artistiek gymnastiekcoach in twee clubs in mijn provincie Huelva.
Pilates en gymnastiek hebben bijgedragen tot een groter bewustzijn van lichaam en geest.
Hier in Nederland geef ik sinds 2020 les aan mensen, ik heb het in de parken gegeven aan een groep mensen, ook persoonlijk of privé, en met de groepen die een wat gevarieerde leeftijd hebben van blessures etc., heb ik een Pilates aangepast voor iedereen. In 2021 kreeg ik de kans om een opleiding tot Pilatesdocent te volgen. En zoals ik al eerder zei, zowel in groepen als persoonlijk.

object.

We gaan bewustzijn ontwikkelen van ons eigen lichaam door middel van de Pilates oefeningen die we in de lessen gaan aanleren om contact te maken met ons wezen zodat je in de toekomst onafhankelijk van mijn begeleiding jezelf kunt corrigeren omdat je bewustzijn hebt gecreëerd van je wezen en je fysieke lichaam. communiceren, dat ik Pilates lessen ga geven in de Boutique Pilates Maarssen studio
De opzet is gericht op iets meer dan Pilates, het is op de een of andere manier opnieuw contact maken met het wezen door middel van houdingsbewustzijn en van daaruit terugkeren naar het heden door er bewust van te zijn.
We zullen verschillende soorten oefeningen doen zoals dynamisch, statisch, therapeutisch, kracht, flexibiliteit, balans, ademhalingswerk… en nog veel meer.
Wil je jezelf ontmoeten?
Dit is jouw kans om mindful te helen door beweging.

Maarssen-dorp

De studio is gelegen in Maarssen-dorp (Stichtse Vecht) in de provincie Utrecht.  De studio is goed bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen, zoals Breukelen, Loenen aan de Vecht, Vleuten, Terwijde, Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht Centraal, Treinstation Maarssen per fiets, auto of openbaar vervoer. In de buurt zijn diverse gratis parkeermogelijkheden.

Contact Me

To sign up for a online class, please ask about subscriptions through Appybee