OVER MARIANNA

Ik ben Marianna. Ik ben volgens de Klassieke, de STOTT en de POLESTAR Pilates methode opgeleid en gecertificeerd. Mijn lessen zijn gebaseerd op de authentieke pilates-methode, geïntegreerd met de kennis van de hedendaagse ontwikkelingen, waaronder biomechanica en het moderne begrip van het lichaam om de bewegingen veiliger en functioneler te maken. Mijn missie is om mensen in deze stressvolle maatschappij in balans te brengen door middel van Pilates, zodat ze zich niet alleen weer thuis voelen in hun lichaam, maar ook vitaler en gelukkiger worden

Volgens mijn cliënten hebben mijn lessen een bepaalde zachtheid maar dat neemt niet weg dat ik precies weet hoe ik u met flow en dynamiek hard aan het werk zet.

Training

Een gezonde levensstijl heb ik altijd erg belangrijk gevonden. Sinds mijn viertiende ben ik lid geweest van allerlei fitnessclubs en ik heb alles geprobeerd wat die te bieden hadden. Naast mijn opleiding aan de universiteit heb ik me tegelijkertijd ontwikkeld tot groepslesinstructeur van diverse lessen op master niveau. Jarenlang werkte ik als trainer met gewichten en ik geloofde echt dat ik alle kracht in mijn lichaam had gestopt die ik nodig had. Ik had ongelijk. Wat ik had gedaan, was creëren van een omvangrijk en stijf stel spieren in een jong, actief lichaam… Toen ontdekte ik de Pilates methode. Mijn bewegingen werden meer beheerst. Mijn houding was rechter en ik had meer energie dan ooit tevoren. Na een paar maanden begonnen mijn dikke spieren te rekken en mijn lichaam werd steeds soepeler. Vervolgens verdwenen mijn pijntjes en kwalen en ik ontdekte dat ik veel meer plezier had in mijn oefeningen. Ik was verkocht. Het intelligentie van deze bewegingsvorm boeit en inspireert mij.

“Ik hou helemaal van mijn werk en ik word elke dag wakker met de gedachte hoe ik mijn werk beter kan doen. Het voelt nooit als een baan. Het is hard werken en soms vermoeiend, maar ik zou dit ook doen als ze me er niet voor betaalde. Dat is een behoorlijk geweldig gevoel.”

ERVARINGEN

Ieder menselijk lichaam is anders en daarom is ook iedere training anders. De keuze voor de training hangt af van de resultaten die bereikt moeten worden. Sinds 2010 werk ik voor een fysiotherapiepraktijk, een fully equipped pilates studio (Bodyvita Amsterdam), voor de Rabobank als vitality coach, bovendien verzorg ik workshops aan bedrijven en evenementen (Rabo International Event, SHV Energy). Met veel enthousiasme motiveer en stimuleer ik anderen om hun persoonlijke doelen te bereiken in een veilige, warme en inspirerende omgeving.

Contact Me

To sign up for a online class, please ask about subscriptions through Appybee