Groepslessen

Live/Online

Traint u liever vanuit het gemak van u eigen thuis? Geen probleem, online lessen zijn ook beschikbaar.

Voor de online pilates lessen er wordt gebruik gemaakt van de software Zoom videoconferenties. De lessen zijn live, dus net zo interactief, intens en effectief als tijdens de persoonlijke begeleiding die u van mij gewend bent. Er is mogelijkheid voor correcties, opties voor verschillende moeilijkheden en voor sociale contacten. 30 minuten voor de les begint ontvangt u een e-mail met een inlogcode en een wachtwoord waarmee u deel kunt nemen aan de les, en een beschrijving hoe u precies aan moet sluiten aan het systeem.

De groepslessen zijn kleinschalig zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en de oefeningen aangepast kunnen worden aan ieders niveau.

PILATES Groepsles
OP DE MAT

Tijdens de begeleiding van de Pilates groepslessen op de mat volg ik de klassieke filosofie volgens Joseph Pilates gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen van de hedendaagse Polestar pilates-methode, die biomechanica en het moderne begrip van het lichaam omvat om de bewegingen veiliger en functioneler te maken. Mijn lessen zijn ontworpen om het lichaam op een intelligente manier te bewegen door een volledig scala aan bewegingen, in alle richtingen. Ik leid u door een vloeiend, dynamisch, gecontroleerd werk, een continue stroom. 

Als u redelijk gezond bent, geen ernstige blessures heeft en graag aan uw lijf wilt werken, dan zijn de Pilates groepslessen echt iets voor u!

Een Pilates Trio Sessie is een circuit trainingsvorm, waarbij je kennis maakt met de verschillende pilates apparaturen: Reformer, Tower, Wunda Chair en de Mat Work.

Je traint met je triopartners, die zich zelfstandig voor de les aanmelden. Je hoeft dus geen triopartners mee te nemen. Je krijgt begeleiding door middel van een doordacht geprogrammeerde les. Tijdens de les neemt de instructeur de tijd om de oefeningen op elk toestel aandachtig aan te leren, en je rouleert door de apparaten in een circuitopstelling ongeveer 2-3 keer per les. Er is altijd een gecertificeerde instructeur aanwezig om ervoor te zorgen dat je de oefeningen veilig uitvoert – met de juiste aanpassingen indien nodig -, om correcties te geven en om toe te zien op het juiste gebruik van de apparatuur.

Triolessen

Bindweefsel release 

Wanneer u stress ervaart, vaak dezelfde bewegingen herhaalt of houdingen aanneemt, kunnen er pijnlijke plekken, spanning en stijfheid in uw lichaam ontstaan. De fascia, een dun omhulsel van bindweefsel dat elk orgaan, bloedvat, bot, zenuwvezel en spier omringt trekt het rond de spieren samen. Het heeft zenuwen die het bijna net zo gevoelig maken als de huid. Het kan de mobiliteit beperken en pijnlijke knopen doen ontstaan, wat op zijn beurt tot een foutief bewegingspatroon en uiteindelijk tot blessures kan lijden. Stretch-lessen helpen om onnodige spierspanning te verlichten en/of de lichaamshouding te verbeteren. Foamrolling is een vorm van bindweefsel release om stramheid te verminderen, bewegingsbereik te verbeteren, het zenuwstelsel te reguleren en de doorbloeding te verbeteren in uw lichaam, waardoor het soepel, pijnvrij en gezond blijft. Tijdens foamrolling gebruikt u uw eigen lichaamsgewicht als belasting om uzelf te masseren. 

Voordelen: 

  • verbetert de flexibiliteit, vermindert stijfheid, 
  • vermindert spierpijn en verbetert herstel 
  • helpt bij blessurepreventie 
  • helpt om te ontspannen en te ontstressen, 
  • helpt bij rug-, heup-, schouder- of nekklachten, 
  • helpt bij hoofdpijn en migraine

Hoe meld ik me aan:

Groeps- en privé-lessen.

Stap 1

Gelieve het formulier in te vullen met uw naam, email en telefoonnummer.

Stap 2

Ik zal de link voor de inschrijving naar uw
e-mailadres sturen.

Stap 3

Nu kunt u zich aanmelden via de app APPYBEE.

Weet u niet zeker of online de juiste keuze is?
Gewoon nieuwsgierig?
Geen probleem! Plan een gratis proefles.

Registreer Hier

Met deze informatie stuur ik u uw registratielink voor de Appybee App.

Contact Me

To sign up for a online class, please ask about subscriptions through Appybee