Office Pilates

Om het werken van achter uw bureau wat draaglijker te maken, is het belangrijk, dat u zich richt op de zwaar belaste delen van uw lichaam en deze delen extra traint.

Voor de online office pilates lessen wordt er gebruik gemaakt van de software Zoom videoconferenties. De lessen zijn live, dus net zo interactief, intens en effectief als tijdens de persoonlijke begeleiding die u van mij gewend bent. Er is mogelijkheid voor correcties, opties voor verschillende moeilijkheden en voor sociale contacten. 30 minuten voor de les begint ontvangt u een e-mail met een inlogcode en een wachtwoord waarmee u deel kunt nemen aan de les, en een beschrijving hoe u precies aan moet sluiten aan het systeem.

Office Pilates

Rugpijn, schouderpijn als gevolg van zittend werk is een veel voorkomende klacht. Naast versteviging kunnen pilates oefeningen helpen om de spanning en stijfheid die zich tijdens uw werkdag opbouwt te verlichten. Daarnaast kan Pilates u helpen de kwaliteit van uw leven op zoveel manieren te verbeteren. 

Tijdens Office Pilates richten we ons op uw rug, nek en schouders en besteden we aandacht aan de juiste houding achter uw bureau, zodat u na uw training weer energiek en spanningsvrij aan de slag kunt.

Review’s Office Pilates

Heb je vragen of zorgen?
Neem gerust contact met mij op.

Contact Me

To sign up for a online class, please ask about subscriptions through Appybee