Privélessen

Wilt u Pilates-lessen volgen individueel met aandacht aan uw persoonlijke behoefte?

Wilt u liever persoonlijk en op de apparatuur trainen? Personal trainingen op de apparatuur worden op afspraak verzorgd. Voel welkom om een afspraak te plannen via de link of neem gerust contact met me op.

Pilates Personal training met apparatuur

Pilates op de apparatuur (Reformer /Wunda chair/Tower) is vergelijkbaar, maar toch heel anders dan Pilates op de mat. Het effect van de apparaturen zijn breder, omdat er weerstand wordt toegevoegd aan de oefeningen door het gebruik van veren, die deel uitmaken van de machines. Naast de core worden ook de perifere spieren aanpakt. Het repertoire aan oefeningen biedt veel meer variatie, er kunnen meer dan 500 oefeningen op uitgevoerd worden, dus u hoeft zich nooit te vervelen! Bovendien is het mogelijk om exact de oefeningen te kiezen die uw lichaam nodig heeft. Tijdens de personal training lessen besteed ik mijn volledige aandacht aan uw persoonlijke behoeftes, doelstellingen en eventuele lichamelijke beperkingen. Een zeer doelgerichte en persoonlijke workout.

Voordelen:

 • Helpt terugkomen naar fysieke activiteit na COVID
 • Correctie van de hele lichaamshouding
 • Flexibiliteit
 • Kracht 
 • Houdingsverbetering
 • Gewichtsverlies en lange spieren
 • Verbetering van het evenwicht
 • Totale fitheid
 • Verbetering van sportprestatie
 • Herstellen, voorkomen van blessures
 • Verbetert longcapaciteit en ademhalingstechnieken
 • Vermindert stress en zorgt voor ontspanning

Als u nog niet bekend ben met de Pilates methode, dan ik raad u aan om eerst kennis te maken met de basistechnieken in een privé pilates les. Vervolgens kunt u het niveau van de personal training verhogen of instromen in de groepslessen.

 

Anti slip Pilates sokken zijn een must en beschikbaar voor aankoop.

Tijdens de personal training besteed ik mijn volledige aandacht aan uw persoonlijke behoeftes, doelstellingen en eventuele lichamelijke beperkingen, blessures. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt. Ik besteed veel aandacht aan uw lichaamshouding en evt blessures. Hoe staat u op uw benen? Hoe is uw schouderstand? De houding is het belangrijkste om de juiste oefeningen uit te zoeken die zonder problemen uitgevoerd kunnen worden. Dit is prettig maar ook effectief gezien resultaten sneller worden bereikt. 

Als u nog niet bekend ben met de Pilates methode, dan ik raad u aan om eerst kennis te maken met de basistechnieken in een privé pilates les. Vervolgens kunt u het niveau van de personal training verhogen of instromen in de groepslessen.

Pilates PERSONAL TRAINING 

Voor deze les heeft u een pilates mat nodig.

DUET PILATES

Voor deze les heeft u een pilates mat nodig.

Wilt u samen trainen met uw partner of met een bekende van u? De duo trainingssessie is een tussenvorm van een personal training en een groepsles. Er is veel aandacht voor uw persoonlijke doelstellingen, behoeftes en deelt u de kosten en de aandacht met uw duetpartner. Duet lessen zijn uitstekende aanvulling op de groepslessen, maar ook effectief gezien veel aandacht wordt besteed aan uw eventuele lichamelijke beperkingen. 

Pilates Personal training op de mat

Tijdens privélessen op de mat met behulp van het Pilates matrepertoire wordt gewerkt aan uw persoonlijke behoeften, doelen en eventuele fysieke beperkingen, blessures.

Voor beginners zal deze les vooral dienen om kennis te maken met de basisoefeningen, waarbij de nadruk ligt op duidelijke uitleg, bewustwording van het eigen lichaam tijdens het uitvoeren van de oefeningen en de tijd nemen om de oefeningen zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Zonder een stevige basis is het immers moeilijk om zelfs de moeilijkere oefeningen onder de knie te krijgen.  

Heeft u meer ervaring met Pilates?

Er is voldoende ruimte in de les om aan de moeilijkere oefeningen te werken en het lestempo te verhogen, waarbij ook hulpmiddelen als de Magic Circle, dynabanden en gewichten worden gebruikt. Dit maakt de les ook interessant voor (meer) gevorderde pilatesstudenten.

Heeft u vragen of zorgen?
Neem gerust contact met mij op.

Contact Me

To sign up for a online class, please ask about subscriptions through Appybee